Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми "Здрач" обра наградите на MTV

Здрач обра наградите на MTV
"Здрач" обра наградите на MTV
Cinefish.bg

Филми
"Здрач" обра наградите на MTV

01.06.2009, 13:00  |   Видяна: 7506  |   avtora.com  |   ФИЛМ

Романтичната драма "Здрач" триумфира в тазгодишното издание на филмовите награди на MTV. Успоредно с това се появи и първият тийзер трейлър на филма ''The Twilight Saga: New Moon''. Гледай тук.

Лентата спечели общо 5 статуетки, сред които и тази за най-добър филм на церемонията в препълнения Амфитеатър Гибсън в Лос Анджелис.
Вампирската сага бе удостоена още с приз за дебют за най-добра мъжка роля, за екранна битка, както и за прословутата целувка с Кристън Стюарт. Самата тя очаквано грабна отличието за главна женска роля при дамите.

С две награди се окичи и мюзикълът "Училищен мюзикъл: На прага на колежа" - за дебют в главна роля при дамите (Ашли Тисдейл) и за главна мъжка на Зак Ефрон.

Тийнейджърският идол Майли Сайръс пък спечели приз за най-добра песен за "The Climb", звучаща в широкоекранната версия на "Хана Монтана".

Холивудската звезда Джим Кери се сдоби със статуетката за комедийно изпълнение за "Навитакът", докато колегата му Бен Стилър получи специалния приз "Generation Award", който се връчва ежегодно на популярни личности от киноиндустрията, привличащи вниманието на значителна част от аудиторията на MTV.

Покойният Хийт Леджър прибра поредната си награда - за екранен злодей за блестящото си превъплъщение в Жокера от "Черният рицар".

Най-разочарован остана екипът на сочения за фаворит - "Беднякът Милионер", който не взе нито един приз от общо 6 номинации.

Водещ на шоуто бе телевизионния комик Адам Самбърг, но истинското забавление дойде от Саша Барон Коен, който се забърка в поредния си скандал - този път с рап звездата Еминем.

Хип-хоп изпълнителят взриви залата с хитовете "We Made You" и "Crack A Bottle" от новия си албум "Relapse", но след това напусна бесен церемонията, след като Коен изненадващо завря... голите си задни части в лицето му.

Още новини:
Джей Лено спира нощните си предавания
Катрин Зита-Джоунс e най-добре платената британска актриса
Романът "Мисия Лондон" на Алек Попов на голям екран
Ридли Скот ще прави истинския "Пришълец"
Том Круз и Камерън Диас oтново заедно след 8-годишна пауза

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното

1 Коментара подреди по:  нови  стари  рейтинг 
 
behwolf Неутрално
1 26.11.2010, 12:56
Оценка: 0
0 гласа

то си беше ястно

 
 

За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg