Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Теми 10 задължителни комедии

10 задължителни комедии
Шон Уилям Скот познат от „класиката” „Американски пай” и „Голямото пътуване” и Пол Ръд, когото помним от „40-годишният девственик” и „Позабременяла” бълват поредната доза „секси” лафове
Cinefish.bg

Теми
10 задължителни комедии

06.01.2009, 17:55  |   Видяна: 61675  |   синефиш.бг  |   ГОРЕЩА ТЕМА
от Здравко Григоров

Американски пай” сложи началото на цяла поредица комедии, в които главно действащо лице е сексът. През последните десет години „секси” комедиите тотално окупират бокс офисите. Двама от кралете в този жанр се обединяват и връхлитат родните екрани с бруталния „Пичове за пример”. Шон Уилям Скот познат от „класиката” „Американски пай” и „Голямото пътуване” и Пол Ръд, когото помним от „40-годишният девственик” и „Позабременяла” бълват поредната доза „секси” лафове в компанията на друга очарователна представителка на жанра – Елизабет Банкс /„40-годишният девственик”, „Зак и Мири правят порно”/.

Ето още 10 култови комедии:


Американски пай” /1999/
Първообразът, който надхвърли 100 милионната летва в бокс офиса. Последваха няколко продължения, които дори донесоха повече приходи от първата част.








Голямото пътуване” /2000/
Набрал скорост с „Американски пай” Шон Уилям Скот отново е във вихъра си. Партнира му бъдещата звезда на MTV Том Грийн.










"Съседка за секс” /2004/
Тук главната роля се изпълнява от актриса – Елиша Катбърт. Не се знае защо, но този вариант е по-малко успешен. Приходите са едва 14 милиона долара. Това е филмът, в който забелязахме Емил Хърш, който ни плени в „Into the Wild”, а сега чакаме да видим как се е справил до Шон Пен в “Milk”.




40-годишният девственик” /2005/
Какво по-забавно от това мъж на 40 години да се опитва да дебютира в секса? Филмът, който направи Стив Карел звезда на 43 години, а Сет Роугън и Джона Хил едни от най-търсените актьори в „секс” комедии.






Ловци на шаферки” /2005/
 Тук вече имаме и носител на „Оскар”, който се включва в „сватбения купон на годината” – Кристофър Уокън изпълнява ролята на министъра на финансите на САЩ, чиято дъщеря е обект на желание от единия ловец на шаферки. Този път приходите надхвърлят 200 милиона долара






Суперяки” /2007/
Границата от 100 милиона отново е надхвърлена. Отново си имаме работа със Сет Роугън и Джона Хил, този път в компанията на Майкъл Сера, който само няколко месеца след това става истинска звезда, благодарение на „Джуно”.






Позабременяла” /2007/
Режисьорът на „40-годишният девственикДжъд Апатоу отново атакува екрана с познатата формула – секс и мръсни лафчета. Сет Роугън и Джона Хил са налице, а към тях и Катрин Хейгъл, добре позната на зрителите от „Анатомията на Грей”.






Чък за късмет” /2007/
Тук вече към каста добавяме и една ултра секси мацка – Джесика Алба. Обаче явно това не е достатъчно, защото филмът е далеч от 100 милионната бокс офис бариера.







Хем боли, хем сърби” /2007/
Братята Фарели нямат равни на себе си, когато става въпрос за наистина смешна „просташка” комедия. Само си спомнете „От глупав по-глупав” и „Ах, тази Мери”. А тук им помага и един от топ-дебилите Бен Стилър.






Флиртология” /2008/
Цял отбор „Плейбой”- зайчета и клубът на задръстените зубърки. Всички благодарим на Ана Фарис, че успя да направи от смотаните девойки, зашеметяващи мацки.








P.S.  Очаквайте в края на този месец поредната секси комедия „Зак и Мири правят порно” начело със звездите на жанра Сет Роугън и Елизабет Банкс, и със специалното участие на порно кралицата Трейси Лордс. 

Още горещи теми:
IN MEMORIAM
10-те най-запомнящи се роли на Никол Кидман
Децата-чудо на Холивуд

10 коледни предложения
Киану Рийвс – възход и падение
13 фатални целувки между момичета
Римейкът - за и против

2008-ма – Голямото завръщане
Обявиха номинациите за “Златен глобус"

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното

1 Коментара подреди по:  нови  стари  рейтинг 
 
lus Неутрално
1 17.11.2010, 09:18
Оценка: 0
0 гласа

 
 

За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg