Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Рецензии За жените и булчинските им трагедии

За жените и булчинските им трагедии
Двете дами (в ролите са Кейт Хъдзън и Ан Хатауей) са приятелки от деца, но се хващат за гушките в буквалния смисъл
Cinefish.bg

Рецензии
За жените и булчинските им трагедии

13.03.2009, 19:32  |   Видяна: 2391  |   синефиш.бг  |   РЕЦЕНЗИЯ
от Мариана Иванова

Жените сме луда работа. Със сигурност на мъжете не им е лесно и редовно се чудят дали сме от тази планета и на какъв език да говорят с нас. Свръх емоционални сме, докачливи, драматизираме и много обичаме да си фантазираме някакви неща. Една от фикс идеите ни е да обожествяваме нашата сватба. И десетките сънища наяве, в които плачем от щастие пристъпвайки в бялата рокля.

Ако много от дамите не са съгласни с мен, докато господата кимат утвърдително, е необходимо да гледате новата комедия (не съм убедена, че филмът съдържа характеристиките на този жанр) ”Булчински войни”. Двете дами (в ролите са Кейт Хъдзън и Ан Хатауей) са приятелки от деца, но се хващат за гушките в буквалния смисъл, само защото нито една от двете иска да отстъпи и да премести датата на мечтаната сватба в „Плаза”. Това е причината за избухването на техните булчински „кръвопролития”.

Филмът на Гари Уиник за съжаление не е толкова забавен, колкото си мислите, че ще е, след като гледате трейлъра. В повечето случаи сцените, на които трябва да се смеете, ви карат да повдигате вежди и да си казвате „Ама наистина ли можем да стигнем дотам ?!”.

Да, има и весели  моменти, но са малко в сравнение с това, което очакваме от подобен филм. Двете актриси са натрупали опит в подобни комедии, но да бъдем честни и да признаем, че изпълненията им не блестят с нищо особено. И Кейт и Ан плачат и се смеят много „като наистина”, всъщност това ги прави добри актриси, но не в запомнящи се роли.

След като гледате такъв филм едва ли ще се разтоварите, по- скоро ще се замислите до каква степен приличате на приятелките от екрана (ако сте жена) и дали сте от щастливците гаджето ви да няма такъв тип булчински обсесии (ако сте мъж).
Мили дами, дори да не сте се смеели на екранната булчинска война, дано сте пораснали най-накрая.

Защото не е чак толкова важно къде и кога ще се омъжите или дали въобще ще настъпи денят, в който ще се превърнете в принцесата в бяло. От изключително важност е обаче дали човекът до вас ви мисли за специална и в неговите очи сте принцеса… Дори и да не ви е подарил страхотен годежен пръстен с циркон.
Още рецензии:
Страхотно! "Козелът" е безкомпромисно добър!

Гран Торино

Пазителите
Седем души

Грешният Уил и неговите седем подаръка

Булчински войни

Хотел за кучета

Пътят на промените
Интернешънъл
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното

1 Коментара подреди по:  нови  стари  рейтинг 
 
lus Неутрално
1 18.11.2010, 03:06
Оценка: -1
1 гласа

 
 

За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg