Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

От местопрестъплението: Лас Вегас

Персонажи - От местопрестъплението: Лас Вегас / информация за филма

CSI: Crime Scene Investigation 2000
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Персонажи

18.11.2008  |   синефиш.бг
Д-р Гил Грисъм (Уилям Питърсън) - шефът на нощната смяна, със специалност по ентомология и биология роден на 17 Август 1956 г. Методичен и точен, за известно той е има усложнение, наречено отосклероза (наследено от майка му), което е заплашва да отнеме слуха му и работата му в екипа. Озвучава се от Николай Николов.

Катрин Уилоуз (Мардж Хелгенбъргър) - заместничка на Грисъм при отсъствие, самотна майка на дъщеря си Линдси. Печелила пари за колежа чрез работата си като стриптизьорка. Озвучава се от Ани Василева.

Уорик Браун (Гари Дурдан) - със специалност по химия, също така възстановяващ се от зависимост към хазарта. Не е ползвал професионална помощ за проблема си, по-скоро неговият шеф Гил Грисъм му е помогнал да преодолее проблема си. Озвучава се от Силви Стоицов.

Никълъс „Ник“ Стоукс (Джордж Ийдс) - приятелски настроен бивш играч на бейзбол в колежански отбор, той е често критикуван за слабостта си да съчуства прекалено много на жертвите. Не много дабър в служенето си с оръжия. Озвучава се от Борис Чернев.

Сара Сайдъл (Джроджа Фокс) - със специалност по физика, напуснала Сан Франциско и присъединила се към екипа след смъртта на Холи Грибс, член на нощната смяна. Напълно отдадена на работата си, тя е готова почти на всичко за да възтържествува справедливостта. Баща ѝ е бил алкохолик, който често е биел майка ѝ, която в крайна сметка го е убила; в резултат на това Сара е прекарала детството си в приемни семейства. Това е и причината тя да има трудности да разследва случаи на домашно насилие. Озвучава се от Христина Ибришимова.

Капитан Джеймс „Джим“ Брас (Пол Гилфойл) - бивш шеф на нощната смяна, бива понижен след смъртта на Холи Грибс. Роден е в Ню Джърси. Остава на работа в екипа дори след проблемите с дъщеря си Ели във втория сезон. Често провежда разпитите със заподозрените, като саркастичното му чувство за хумор поддържа настроението в сериала. Озвучава се от Борис Чернев.

Грегъри „Грег“ Сандърс (Ерик Шманда) - най-новият член на екипа, Грег е бил ДНК анализатор през първите пет сезона на сериала. Известен с шантавото си поведение и енциклопедични знания в различни научни сфери, както и с навика да слуша Мерилин Менсън по време на работа под претекст, че му помага да се концентрира. Въпреки имиджа си на бунтар, Грег не оспорва твърдението, че е останал девствен до 22 годишна възраст. Озвучава се от Силви Стоицов.

Д-р Албърт „Ал“ Робинс (Робърт Дейвид Хол) - съдебният патолог. Често единственият, който разбира Грисъм и обратно. Двамата са близки приятели. Женен с три деца, има два изкуствени крака, за които е намекнато, че е изгубил по време на инцидент на работа. Озвучава се от Борис Чернев.

Дейвид Ходжес (Уолъс Лангхам) - лабораторен техник, който е преместен от криминалната лаборатория в Лос Анджелис в тази в Лас Вегас. Персонажът на Ходжес изпълнява комичния елемент в сериала, но повечето от екипа го намират за неприятен и дразнещ. Първата поява на Ходжес е в 11 епизод от трети сезон. Озвучава се от Николай Николов и от Силви Стоицов в 22 епизод на трети сезон.

 
 

Снимки

 

Mountain Bike Cup 2024 Mountain Bike Cup 2024 Mountain Bike Cup 2024
Съседната стая Съседната стая The Room Next Door
Партенопа Партенопа Parthenope
Благи деяния Благи деяния Kinds of Kindness



 
Cinefish.bg Cinefish.bg