Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Ледена смърт

АКТЬОРСКИЯ СЪСТАВ - Ледена смърт / информация за филма

Whiteout 2009
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

АКТЬОРСКИЯ СЪСТАВ

05.10.2009  |   синефиш.бг
    КЕЙТ БЕКИНСЕЙЛ (Кари Стетко) наскоро получи номинация за най-добра актриса от асоциацията на филмовите критици за ролята й в независимата политическа драма „Nothing But the Truth”, където си партнира с Алан Алда и Мат Дилън. През 2008г. участва и в независимата драма с Форест Уитакър и Дакота Фанинг „Fragments".
    Предстои да я видим в черната комедия с Робърт де Ниро и Дрю Баримор „Everybody’s Fine”.
    Английската актриса привлича внимание към себе си във филма на Кенет Брана „Много шум за нищо”, след което през 1990г. участва в много запомнящи се филми, включително: „Неуютна ферма”; „Последните дни на диското” с Клое Севини; „Дворецът на илюзиите” с Клеър Дейнс; британската комедия „Shooting Fish”; „Призрачната къща” с Ейдън Куин и други.
    През 2001г. Бекинсейл си партнира с Бен Афлек и Джош Хартнет в „Пърл Харбър”. Участва с Джон Кюсак в „Знак на съдбата”, с Матю Макконъхи и Гари Олдман в „Tiptoes”, с Крисчън Бейл в драмата „Каньонът Лаурел”, с Хю Джакмън във „Ван Хелзинг”, както и в „Подземен свят” и продължението му „Подземен свят: Еволюция”.
    Бекинсейл се превъплъщава в ролята на легендарната Ава Гарднър във филма на Мартин Скорсезе „Авиаторът” и печели номинация за награда SAG. Другите й участия са в: трилъра „Свободни стаи”, „комедията „Щрак” с Адам Сандлър както и в независимата драма „Снежни ангели” със Сам Рокуел.
   
ГЕЙБРИЪЛ МАХТ (Робърт Прайс) получава големи похвали за участието си през 2004г. във филма с Джон Траволта и Скарлет Йохансон „Любовна песен за Боби Лонг”.
Наскоро го гледахме в „Духът” със Скарлет Йохансон, Самюел Джаксън и Ева Мендес. Предстоящите му проекти включват независимата драма „Middle Men” с Джовани Рибиси.
Други филми с негово участие: „Добрият пастир” с Робърт де Ниро; „Защото аз казах така” с Менди Мур и Даян Кийтън; „Фермата” с Колин Фарел и Ал Пачино; „Лоша компания” с Антъни Хопкинс и Крис Рок; „В тила на врага” с Оуен Уилсън и Джийн Хекман; както и „Американски бандити” с Колин Фарел.

    КЪЛЪМБЪС ШОРТ (Делфи) е добре познат на публиката с ролите си в „Агресивни танци”, „Тази Коледа”, „Карантина”, „Кадилак Рекърдс” с Бионсе Ноулс.
    Шорт започва филмовата си кариера през 2006г. с филмите „Запази последния танц 2” и „Приет”, в който си партнира с Джъстин Лонг.
Предстои да го видим в трилъра с Мат Дилън и Лорънс Фишбърн „Armored”, както и в „The Losers” с Идрис Елба.
Шорт има планове да пише и продуцира телевизионни и филмови проекти чрез продуцентската си компания ‘Great Picture Show Productions’.

    ТОМ СКЕРИТ (Д-р Джон Фюри) е носител на награда Еми за ролята си в сериала „Зад оградата”. В момента участва в „Братя и сестри”, сериал по ABC. Наред с тези си участия наскоро Скерит се снима и в „Бира за конете ми” и в комедийната драма „Бонвил” с Джесика Ланг и Кати Бейтс.
    Предстои му участие в трилъра „For Sale by Owner”, а в момента е в процес на разработване на сценарий за сериал, който сам написва и адаптира.
     Други филми, в които участва: „Топ Гън”, „Пришелецът”, „Стоманени магнолии”, „Там тече река”, „Контакт”, „Мъртва зона”, „Уил и Грейс”, „Западното крило” и много други.
Режисьорския му дебют е с филма „A Question of Sex”.
          
    АЛЕКС О’ЛЪФЛИН (Ръсел Хейдън) е познат на телевизионната публика с ролята си в сериала „Moonlight”, както и от драмата „Щитът”.
    През 2007г. участва с Робин Уилямс в драмата „Аугуст Ръш”. Преди това се снима в: „Ваканцията”, „The Oyster Farmer”, както и в минисериала „Mary Bryant”.
    В момента О’Лъфлин снима романтичната комедия с Дженифър Лопез „The Back-Up Plan”, която ще излиза през 2010г. Ще участва и в медицинската драма „Three Rivers”.
Роден в Канбера, Австралия, О’Лъфлин учи в националния институт за драматични изкуства в Сидни.

 
 
[+] Vodafone Live!
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
60/100
 
Даниел Симеонов
[+] Хоризонт - БНР
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
60/100
 
Жени Монева
[+] Деян Статулов
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
30/100
 
Нова телевизия
[+] dnes.bg
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
50/100
 
Петя Славова
Среден резултат: 50/100

 
Cinefish.bg Cinefish.bg