Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Чудотворци: Пътят към Орегон

Първи епизод на Чудотворци: пътят към Орегон е наличен от днес в HBO GO - Чудотворци: Пътят към Орегон / информация за филма

Miracle Workers 2019
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Първи епизод на Чудотворци: пътят към Орегон е наличен от днес в HBO GO

14.7.2021  |   синефиш.бг
Даниел Радклиф и Стив Бушеми се завръщат в HBO GO с нова порция приключения с „Чудотворци: пътят към Орегон“. Третият сезон на високо оценявания от критиката и зрителите антологичен комедиен сериал „Чудотворци“, този път „телепортира“ членовете на актьорския състав Даниел Радклиф, Стив Бушеми, Джералдин Вишванатан, Каран Сони и Джон Бас в американския Див запад.

В новия сезон на „Чудотворци“ безстрашните пионери се подготвят за изцяло ново начинание. Те се отправят на пътешествие по Пътя към Орегон, където ги очакват непредвидими и опасни препятствия. Действието на третата част от поредицата се развива през 1844 г. Познатите лица ще видим в съвсем ново амплоа - Даниел Радклиф като преподобния Езекиел Браун, Стив Бушеми ще се превъплъти в образа на престъпника Бени „Тийнейджърът“, а Джералдин Вишванатан ще видим в ролята на отдадената съпруга Прудънс Абърдийн.

Дан Мирк и Робърт Падник, които стоят зад идеята и реализацията на сериала споделят за новия сезон, че е „идеален пример за забавен, ескапистки хумор, с който се гордеем като създатели на антологичния сериал“.  „Да разказваме изцяло нова история сезон след сезон с помощта на този талантлив актьорски състав е сбъдната мечта. Не бихме могли да бъдем по-щастливи, че подразделението на WarnerMedia - TBS отново ни гласува доверие  за това специално за нас шоу.“, допълват те.

„Нямаме търпение да видим как тази невероятно динамичен сюжет и талантлива група разказвачи на истории забавно пренаписват историята от 19-ти век.“ - споделят Сам Лински и Адриен О’Райн, съ-ръководители на оригинални програми за TBS, TNT и truTV в WarnerMedia.

Създаден от Саймън Рич, антологичния сериал „Чудотворци“ е с продуцентски екип, който включва Лорн Майкълс, Андрю Сингър и Кейти Дженсън от Broadways Video, заедно с Даниел Радклиф, Стив Бушеми, Мирк и Падрик.

 
 

Снимки

 

Mountain Bike Cup 2024 Mountain Bike Cup 2024 Mountain Bike Cup 2024
Съседната стая Съседната стая The Room Next Door
Партенопа Партенопа Parthenope
Благи деяния Благи деяния Kinds of Kindness



 
Cinefish.bg Cinefish.bg