Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Теми На DVD през април

На DVD през април
Един от големите хитове на 2008-ма „Мрежа от лъжи” ще зарадва почитателите на Ръсел Кроу и Леонардо ди Каприо през април.
Cinefish.bg

Теми
На DVD през април

01.04.2009, 18:13  |   Видяна: 3271  |   синефиш.бг  |   ГОРЕЩА ТЕМА
от Здравко Григоров

Един от големите хитове на 2008-ма „Мрежа от лъжи” ще зарадва почитателите на Ръсел Кроу и Леонардо ди Каприо през април. Терористични групировки, агенти на ЦРУ и много напрежение из улиците на Йордания.





Само месец след като беше част от програмата на „София Филм Фест”, „Момчето с раираната пижама” излиза на DVD. Втората световна война, концентрационни лагери и много тъмни краски в драмата на Марк Хърман.




Задължителното заглавие този месец е „Вики Кристина Барселона” на Уди Алън. Остроумни диалози, звезден актьорски състав /Хавиер Бардем, Скарлет Йохансон, Пенелопе Крус/ и гледки, които те карат да полетиш към Барселона. И един „Оскар” за Пенелопе Крус.




Рейчъл се омъжва” е най-новият филм на режисьора на „Мълчанието на агнетата” Джонатан Деми. Една семейна история, изпълнена с конфликти и драматични моменти. Най-добрата роля на Ан Хатауей до момента. За изпълнението на Ким, прекарала последните 10 години от живота си в рехабилитационни клиники, актрисата беше номинирана за „Оскар”.


За почитателите на комедията, през април излиза на DVD хитът на Бен СтилърТропическа буря”. Актьорският състав включва имена като Робърт Дауни - мл., Том Круз, Ник Нолти, Джак Блек, както и самият Стилър. Освен това може да се присъедините към Сет Роугън и Джеймс Франко за по един „Ананас експрес”, който със сигурност ще ви развесели.

Футболните фенове могат да заменят един съботен футболен мач с биографичния филм на Кустурица за Диего Марадона.


Хлапетата трябва да се изключително щастливи през април, защото на DVD се появяват двете части на любимия им „Мадагаскар”. Един от анимационните хитове на 2008-ма „Гръм” също ще се появи по рафтовете през април. А родителите могат да се присъединят към своите деца, за да изгледат заедно „Островът на Ним”.



Почти три часа ще се наложи да отделите, за да видите последната драма на Баз Лурман „Австралия”, в която Никол Кидмън се утешава в ласките на Хю Джакман.





И докато „Твърде лично” все още е по големите екрани в Щатите, у нас Лиам Нийсън и Фамке Янсен ще атакуват домашните ви киносалони.




За почитателите на екшъна е и „Max Payne”, в който любимия на дамите Марк Уолбърг дели екран с последното Джеймс Бонд – момиче Олга Куриленко.






И накрая едно любопитно заглавие:
Пунт”. Първата екранизация по книга на култовия писател Чък Паланюк след "Боен клуб".



Още горещи теми:
Ралф Файнс – 10 за пример
Коронясаха Шон Конъри за крал на попа

"Черният рицар" обра наградите на сп. "Емпайър"
Чудовищни награди очакват победителите в екоигра
Около света с 12 филма или какво ни предложи конкурсната програма на София Филм Фест
10 от най-добрите роли на Джулия Робъртс

Фестивал на Пазолини в Дома на киното
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното

1 Коментара подреди по:  нови  стари  рейтинг 
 
filmche.ne...
1 02.04.2009, 09:18
Оценка: 0
0 гласа

Много полезно, благодаря!

 
 

За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg